Vem driver med Twilight?


Klum

Twilight har inte flytt det allseende ögat av Wayans Brothers, som tidigare har satir-filmer såsom Scream och Scary Movie-serien. De har en kommande film som Dance Flick där den sista scenen härmar bal-scenen från Twilight.
Hur helig är kärleken mellan Bella och Edward? Tydligen inte helig nog för att undgå att hånas.

RadarOnline.com såg en smyg-förhandsvisningen av de nyaste Wayans Brothers filmen 'Dance Flick' och kan rapportera att de sista scenerna i filmen är en SPRATT av Twilight Prom scenen.

Det var så romantiskt som Bella och Edward dansade under dimmade ljus i Twilight, blir en urkul scen för stjärnorna Shoshana Bush och Damon Wayans Jr. I filmen förs de två gymnasieeleverna samman genom sin kärlek till dans och den sista scenen deltar de i en bal som ser exakt ut som "Forks High School balen", komplett med utomhus lusthuset, dansen och blottandet av deras kärlek till varandra.

Komedin 'Dance Flick', som kommer på bio 22 maj i USA, kapar dansfilmer som Step Up, 10 Things I Hate About You, och Flashdance, men den sista scenen handlar bara om vampyr slash flicka. Klädd i Kristen Stewart blå klänning och gräddig kofta, tittar Soshana Bush på när Damon Wayans, Jr (i smoking med Robert Pattinsons scrufftastiska frisyr) visar henne han,  vampyren, skulle se ut under dagen - och hans goofy vita smink med bitar av falska kristaller ser definitivt inte ut som hjärtekrossaren Pattinson's Edward...

hmm...



Kommentarer
Postat av: Josefin

Låter ju lite konstigt det här.

2009-05-21 @ 16:48:36
URL: http://skrutte.blogg.se/
Postat av: Luisa

haha dom filmerna är ju roliga :D

2009-05-21 @ 18:03:54
URL: http://www.luisaz.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0