Robert Pattinson påkörd!

Rob var påväg till hans bil efter en inspelningsdag av "Remeber me". Galna fans sprang efter honom och drog i honom och då förstås tjejer. För att slippa undan så sprang Rob över gatan i det regniga vädret och blev påkörd av en taxi. Som tur är verkar inte Rob ha blivit skadad och träffades "endast" på höften. Hans livvakt kollade så han inte blivit skadad och skrek sedan till fansen "You see what you did, you almost killed him!"


Jag blir så jäkla arg när jag läser detta. Vill fasiken dra alla dessa idioter i håret och skaka vett i deras små hjärnor! Tycker så jäkla synd om Rob och tänk själv att folk springer efter dig och drar i dina kläder och skriker efter en hel dag på jobbet.sandra tillägger:
Nu har det fanimaj gått för långt! Först var de de två tjejerna till idioter som praktiskt taget ströp honom för två dagar sen i NYC, och nu detta?! Påkörd av en bild?! Förfan, om dom inte lämnar honom ifred kommer det sluta med begravning snart. Och det vill vi väl inte?


Källa: Newmoonmovie.
Kommentarer
Postat av: S A N N A

Det är verkligen sjukt vad människor är kapabla till. Jag önskar honom all lycka och att han slipper fler idioter, vilket nog blir svårt tyvärr

2009-06-18 @ 20:35:49
URL: http://zebrafejs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilka jäkla idioter! Klart man blir glad när man träffar honom, men det där :s Är han en sån betydande person för en så har man ju respekt!

2009-06-18 @ 21:11:06
URL: http://bikisen.blogg.se/
Postat av: Johanna

sara. jag håller med dig seriöst nu får de fan ta och lägga av, innan han stressar ihjäl sig, blir sååå förbannad att dom inte kan ha respekt för andra människor, för de är ju vad Robert är

2009-06-18 @ 21:15:10
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Diana

Men shit! Jag blev rädd när ja såg att han blitt påkörd vilken tur att han inte skadades allvarligare!!! Omen nu får fan alla hysteriska fans lägga av!! nu när han blev påkörd så borde väl vissa fatta eller!?!?!

2009-06-18 @ 21:53:07
URL: http://www.theshopaholicconfess.devote.se
Postat av: olivia

det är så sorligt att han snart ¨ska behöva livvakter bara för att kunna hålla sig i liv! :O

2009-06-19 @ 15:49:33
Postat av: Emelie

varför gör man så?? är dem dumma i huvudet eller? man blir ju helt till sig... men så kan man ju inte göra, jaga honom och dra i hans kläder...:O

2009-07-03 @ 15:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0