Poster i OKEJ

Skrev förut om ett erbjudande i OKEJ tidningen, och innan idag läste jag på en tjejs blogg att det fanns en poster på Robert i nya Okej tidningen. Så jag pallrade mig till affären och köpte den - och upptäckte ännu ett erbjudande för alla intresserade.
Förlåt för den dåliga kvalitén på bilderna, tog dem lite snabbt såhära, ska nämligen åka bort strax.Postern....Tidningen kostar 34,50 kronor.Erbjudandet


Nu åker jag bort! Hörs imorgon! :D


Kommentarer
Postat av: The Girl With Blue Eyes

Jag vet inte hur jag ska göra....Jag vela mellan att köpa den engelska versionen på amazon eller om jag ska ta ett sånt här eller liknande erbjudande så att jag får den svenska. Har gått runt och velat enda sedan dvd kom ut. Vill gärna ha extramaterialet men det kostar ju så mycket med frakt.Vad ska jag göra?P.S. Kolla gärn in min nya header på: www.thegirlwithblueyes.blogspot.com

2009-06-13 @ 18:23:53
URL: http://www.thegirlwithblueeyes.blogspot.com
Postat av: The Girl With Blue Eyes

upps! skrev fel! det ska vara www.thegirlwithblueeyes.blogspot.com

2009-06-13 @ 18:26:02
URL: http://www.thegirlwithblueeyes.blogspot.com
Postat av: Marie

The Girl With The Blue Eyes:

Om du inte köpt DVD:n ännu ska du definitvt köpa den brittiska versionen. Den har i princip allt extramaterial och lite till. Den har mer än både den amerikanska och den svenska, den funkar i alla svenska dvd-spelare och du kan köpa den billigt från t.ex. www.cd-wow.se. Jag vet inte vad den kostar nu, men jag köpte den för 149 kr och då var frakten inkluderad. Observera att den svenska dvd:n t.ex. inte har kommentarspår.

2009-06-13 @ 18:51:23
URL: http://www.tw
Postat av: Marie

Sandra:

Jag vet aldrig om jag ska svara på frågor i min blogg eller hos den som frågade.

I alla fall, berätta gärna vad du tyckte om TwilightSverige när du får grejerna du beställt. :-)Jag är "en aning" ;-) äldre än de flesta fansen. Var du 13? Jag är 31. :-)

2009-06-13 @ 18:53:58
URL: http://www.twilightgrejer.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0