Facinelli vampyr även hemma

Peter Facinelli ska ha erkänt för New York Daily News att hans fru, Jennie Garth, får honom att spela sin vampyrroll även hemma för att "spica upp" deras äktenskap.

Actress Jennie Garth has an unusual way of spicing up her marriage to “Twilight” actor Peter Facinelli — she makes him
pretend to be his vampire character.

Facinelli plays Dr. Cullen, the father of Robert Pattinson’s character, in the original film and in upcoming sequel “New Moon.”

And the actor admits his wife is so fond of the fang-toothed doctor she makes him constantly roleplay to keep their eight-year marriage steamy.

He tells the New York Daily News, “She has me dress up like all the time. She says, ‘Put the doctor’s coat on!’ I’m like, ‘Again?’”

 


Källa: twifans.com


 


Kommentarer
Postat av: Diana

Hahahhaha OMG! jaaah..XD

2009-06-06 @ 20:47:57
URL: http://www.theshopaholicconfess.devote.se
Postat av: jennilie

Sv: Tack!

Jaså? men det blir väl lätt så att man lessnar på stället man bor på.. Men ni har det mycket bättre där nere än här där jag bor, ni har ju nära till Köpenhamn, och övriga Europa, bättre klimat osv, här uppe suger precis allt!! :P

2009-06-06 @ 21:27:11
URL: http://dayswithjen.blogg.se/
Postat av: Robert Pattinson Crew

Sandra:På vilket sätt är man ett fan när man lägger upp bilder på kändisar som de lider av och tycker är jobbigt? snälla, de låter ju inte begripligt någonstans. Och vad va de för dålig ursäkt om att de blir ett inlägg om dagen? en fan sida ska väl bestå av allt annat en paparazzi bilder, de ska ju handla om deras karriärer som skådespelare, vad som rör dem privat är väl deras privatliv, och om de väljer att gå ut med saker, då kan man skriva om de men att snoka i andras liv och lägga upp bilder på dom som gör att de mår dåligt, nej de är inte att vara ett fan! de kan till och med en tre årig pojke lista ut!

2009-06-06 @ 22:40:56
URL: http://robertpattinson.se
Postat av: evelina

dom två är ju så himla söta! Jag älskar jennie garth! hon är så kul

2009-06-07 @ 00:02:29
URL: http://evelinaoeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0