Ashley Greene med vovven!

Nu gör jag ett undantag och lägger in en bild ifrån våran stjärnors fritid.
Jag måste bara visa er hur söt Ashleys hund har blivit nu när den är lite äldre. Hennes hund heter Marlow för er som undrar! :)
Kommentarer
Postat av: Jessie M

Har några frågor som om ni är jätte snälla kan svara på:).1. Vilken händelse insåg Carlisel att han inte behöve männosko blod?.2.Vem i cullen familjen har möt James tidigare?.3. Varför är Jacob misstänksam mot Sam i New Moon?.4.Förutom färgen,hur skiljer man på vargarna?.5. Var föddes Jasper?.6. Vem förvandlade Jasper till vampyr?.7. Förutom att välja mellan liv som människa eller att bli vampyr utstår Bella en annan jättesvår kamp inom sig,vilken?8. På vilket datum föds Renesmee?.9. Vad innebär det att vara vampyrhybrid?.10. Vilka två av Volturis vittnen ifrågasätter Aro?.11. Med vem kommer Alice och Jasper tillbaka?.Lite många frågor jag vet;P. Hoppas ni kan besvara några iaf, så skulle jag bli glad:).

2009-06-23 @ 18:22:51
Postat av: The Girl With Blue Eyes

hur SÖT som helst!! fin klänning har hon med ;)WWW.THEGIRLWITHBLUEEYES.BLOGSPOT.COM

2009-06-23 @ 18:50:45
URL: http://www.thegirlwithblueeyes.blogspot.com
Postat av: Maja

Eftersom ni har slutat med att lägga upp paparazzibilder udrar jag var ni hittade era paparazzibilder? Jag vill ju kolla på dem men jag är helt för projektet Respect Me! :D

2009-06-23 @ 21:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0