Aftonbladet skriver om Rob och Kristen

Hittade denna artikel som Aftonbladet publicerade den 18e. Hmm verkar som de inte har full koll på allt:

"Nyligen började inspelningen av ”New Moon”, uppföljaren till den populära vampyrfilmen. Vad de intensiva arbetsdagarna kommer att ge för utslag på deras relation återstår att se."

Borde ju ha stått att inspelningen nyligen avslutades=S Här har ni hela artikeln i alla fall, och här är länken till den.

Han avgudar henne

De törstar efter varandra på bioduken och umgås flitigt på fritiden. Rob och Kristen är sommarens hetaste par. Som inte får varandra.

I samma stund som den blodslukande ”Twilight”-filmen förde samman Robert Pattinson, 23, och Kristen Stewart, 19, har det sprakat kring de nya Hollywoodstjärnorna. Insatta källor skvallrar om deras starka personkemi, fotografer har fångat deras intima möten och skådespelarna själva pratar mer än gärna varmt om varandra. Allt tyder på att deras händer är ämnade för att flätas samman – ändå vågar de knappt låta fingrarna mötas. Den felande länken heter Michael Angarano, 22, och är Kristens pojkvän sedan tre år tillbaka.

– Rob kan få vilken tjej han vill av skådespelarna, förutom Kristen, säger en källa från inspelningsteamet till tidningen Life & Style.

Provocerande

För de tusentals tjejer världen över som skriker sig hesa efter den Londonfödde filmstjärnan kan Kristens velande te sig väldigt provocerande. Själv har dock Rob väldigt svårt att förstå sin plötsliga popularitet och skådespelarens vänner berättar att han inte alls är bekväm i sin nya roll. Ett tag ryktades det till och med om att Pattinson ville hoppa av filmsuccén för att återuppta sin anonymitet och försöka få jobb som musiker i någon bar.

– Rob har väldigt dåligt självförtroende. Han förstår inte vad alla fans ser i honom, säger en källa.

 

Spelar gitarr

I Kristens sällskap verkar han dock känna sig trygg. Eftersom hon är uppvuxen i Los Angeles med föräldrar inom filmbranschen och har flera roller bakom sig har hon blivit en slags vägledare i den överväldigande kändisvärld som Rob plötsligt har blivit ett hett byte i. Stjärnorna delar många intressen och brukar bland annat sitta och spela gitarr tillsammans efter inspelningsdagens slut. När de dessutom fick resa på en promotionresa tillsammans runt hela jorden sägs deras flörtiga relation ha växt sig ännu starkare.

– Det var uppenbart att de hade den rätta kemin och intensiteten, säger Catherine Hardwicke som regisserade den första filmen.

I slutet av maj fick Rob och Kristen ta emot pris för ”bästa kyss” på MTV Movie Awards

och trots att de försökte skämta bort det salivbyte alla väntade på, kunde inget dölja deras hängivna känslor. Själva dementerar filmparet alla kärleksrykten, men fortsätter ändå att umgås flitigt privat och när Rob firade sin födelsedag i maj gjorde han det tillsammans med sina föräldrar – och Kristen.

– Vi har gått igenom mycket tillsammans, så vi står varandra väldigt nära, säger Kristen.

 

Starka känslor

Nyligen började inspelningen av ”New Moon”, uppföljaren till den populära vampyrfilmen. Vad de intensiva arbetsdagarna kommer att ge för utslag på deras relation återstår att se.

– Rob avgudar Kristen. Han följer efter henne som en vilsen hundvalp, säger en källa från inspelningsteamet.

Kristen å sin sida verkar slitas mellan sitt samvete där Michael spökar, och sin motspelare som hon uppenbart har starka känslor för.

Smärtsamt för Rob

– När jag tittade på Robert var det som om jag kunde titta in i hans hjärta och han kunde göra samma sak med mig. Det är väldigt viktigt, sa Kristen strax efter att inspelningen av ”New Moon” började.

För osäkra Rob verkar det vara väldigt smärtsamt att hållas på halster. I början av sin raketkarriär klagade han på sin kyssteknik i media och nu verkar han ha hittat fler egenskaper att nedvärdera hos sig själv:

– Det verkar som att ingen vill bli tillsammans med mig, jag är en ensamvarg. Så länge jag inte är helt säker på att någon är intresserad tillbaka så närmar jag mig inte, säger han.

Sanna ErikssonKommentarer
Postat av: Lina

Aftonbladet har ju ingen koll alls.

2009-06-21 @ 23:20:50
URL: http://linalikes.blogspot.com
Postat av: evelina

fan va jag hatar aftonbladet! jävla tards

2009-06-21 @ 23:41:38
URL: http://evelinaoeh.blogg.se/
Postat av: Adele

Åh, det var den artikeln som var med i Klick. Söta bilder och allt!

2009-06-22 @ 00:01:14
URL: http://schlagerlicious.blogg.se/
Postat av: Luisa

Jag bara flabba när jag läste det...

2009-06-22 @ 07:38:31
URL: http://www.luisaz.weebly.com
Postat av: isabelle

dom verkar ju ha noll koll på dte dära.

2009-06-22 @ 11:52:34
URL: http://isabellemildeus.devote.se
Postat av: The Girl With Blue Eyes

tycker samma!! vadå precis startat!!?TWILIGHTDISKUSSION PÅ:WWW.THEGIRLWITHBLUEEYES.BLOGSPOT.COMFÖRSVARA TWILIGHTHUNKARNA. SÄG DIN ÅSIKT!!P.S skrolla ner till Twilight vs. Sagan om ringen2009-06-22 @ 12:56:24
URL: http://www.thegirlwithblueeyes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0