Dagens bild #2

Hittade denna underbara bild på nätet.
Det är en fan-art som gjordes innan Twilight kom ut, precis när skådisarna hade tillsats, innan det kom ut bilder på hur de skulle se ut i filmen.

Det var fakliskt många som såg Edward som en långhårig kille i boken.Fin eller hur??

/Kinga

Kommentarer
Postat av: Anonym

man kan inte se bilden!

2009-07-14 @ 20:25:55
Postat av: lisse

hej <3

jo det är så har jag såg en artikel om Robert Pattinson i en skvaller-tidning (?) och den löd så här :

"JAG ÄR GAY!"

Kvinnliga fans dreglar över Robert Pattinson, 23, den hunkige vampyren i Twilight, men de har inget för visar det nu sig...

Robert erkänner nämligen i en radiointervju med MTV News att han är gay..!

Och att gaykärleksscenerna i nya drama Little Ashes var det absolut bästa med hela filminspelningen.

Robert spelar där den bisexuelle konstnären Salvador Dali som har en het romans med poeten Federico Garcia Lorca, spelad av den spanske skådisen Javier Beltár, 26. Om Robert Pattinsons fans blir besvikna är det ingenting emot hur förvånad och förkrossad Kristen Stewart, 19, hans flickvän såväl i Twilight sm i verkligheten, blir.

HON HAR JU länge tvekat över att inleda något med honom, trots att känslorna funnits där ändå sedan första gången hon såg honom.

Och det är alltså först nu hon bestämt sig för att dumpa Michel Angarano, 21, som var tillsammans med i tre år, för att kunna satsa på Robert.

-Hon blev oerhört förvånad över hans uttalande, säger en nära vän till henne.

Men om man ska tro på Roberts barndomskompis, musikproducenten Marcus Foster behöver Kristen inte oroa sig allt för mycket.

-Rob bara skämtade om han är gay.Det var en kul grej han sa i intervjun.Tro mig.Jag känner Robert väldigt bra och hans tjejer har inget att oro sig för .Han är inte gay!

HUR DET ÄN ligger till med Roberts sexuella läggning har det skapat en uppsjö med spekulationer på nätet. Och som det brukar heta, ingen rök utan eld...

2009-07-14 @ 21:28:29
Postat av: Lina

Det var faktiskt så att Hardwicke bestämde att han skulle ha lite längre hår, men när Rob fick på sig hårförlängningarna så såg det bara löjligt ut.

2009-07-15 @ 11:59:50
URL: http://andarana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0