Sugen på att se Twilight gratis? [Med svenska undertexter]

Hejsan hoppsan, hela gårdagen har jag kämpat med att ladda upp Twilight, helt enligt era önskemål, så nu har tinypic segat sig igenom 10 härliga klipp.
Kvalitén suger, vad förväntar ni er liksom? Det är tinypic. xD

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10 [sista delen]

Kommentarer
Postat av: Molly

Svar: ja, men faktiskt! Lite rätt åt honom.

ja ja, team edward helt utan tvekan, haha. Haha, jag är också helt inne i det, andas twiliight. Eller något liknanade haha, mer eller mindre det ända man tänker på. Speciellt när man ser saker från filmen, typ edwards bil. haha, jag ser den överallt, känns det som, haha.



Sovsäcken är det absolut bästa i hela boken, eller hela biten när dem är i tältet.

2009-02-21 @ 13:17:07
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Molly

haha, yeay!

Det är helt sjukt hur man kan bli så inne i det! Åh, jag längtar tills dem börjar filma new moon och bilder börjar komma ut! och bilder/videos från när dem ska till tokyo, nästa vecka. haha, så man får något nytt att titta på! ;D

2009-02-21 @ 13:34:49
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Molly

Ja, jag såg det :D helt underbart ju! Då behöver man inte vänta lika länge som det är mellan twilight och new moon, iiih. Jag läntar extremt mycket. Hoppas verkligen att new moon och eclipse har samma realese datum som i usa här också!

2009-02-21 @ 13:54:59
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Molly

Ja, hittar nya hela tiden! haha



Svar: haha, ajdå. Jag behöver inte smugglas in ;) haha. MEN hur lyckades du med det? hos oss är det vakter som kollar leg vid ingången, haha.

2009-02-21 @ 14:07:37
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Molly

ja, haha, eller något som intygar att man är 15 eller mer, typ csn kort, busskort eller något annat. jag bor i stockholm, haha. Kan bero på det i o för sej.. åh, gud vad härligt. Hoppas du kommer in! Jag har sett den för många gånger på bio, så nu måste jag skärpa mig tills dvden kommer, haha. Jag ska förmodligen se den ikväll med en kompis som inte har sett den innan, fast på datorn då. Ska bli lite kul och se hennes reaktion, haha.

2009-02-21 @ 14:47:23
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, bra Sandra <3 Jag måste be min kompis komma hem till mig snart så vi kan se hela :)

2009-02-21 @ 14:50:40
URL: http://cullensystrar.blogg.se/
Postat av: Molly

Svar: oh, fattade det som att du lyckats komma in, haha. Men gud vad underbart om du kommer in. Robert på en gigantisk filmduk, behöver jag säga mer? Det är helt underbart!



Haha, hon måste tycka den är bra! Förstår mig verkligen inte på dem som inte tycker den är bra :|

2009-02-21 @ 14:58:18
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Molly

Svar: nej det förstår inte jag heller! Jag har inte hört en enda som tycker att den är speciellt bra. En kille i min klass sa: "ja, men den är bra, se den!" Det är det bästa jag hört en kille säga om filmen, haha. Om någon frågar mig vad jag tyckte pratar jag konstant i tio minuter om hur underbar den är! haha, den måste verkligen vara helt annorlunde från deras perspektiv. riktigt konstigt iallafall!

2009-02-21 @ 15:11:41
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: twilightsverige

Varför inte bara säga att man kan ladda ner den på thepiratebay? Det är exakt samma fil :)

2009-02-21 @ 15:28:59
URL: http://twilightsverige.blogg.se/
Postat av: Molly

Men gud, haha. Jag kan verkligen inte förstå! Twilight är seriöst den bästa film som jag någonsin sett, den slår alla mina tidigare favoriter. Jag blr nästan sur när vissa jämför twilight med harry potter, det är två helt olika filmer. Harry potter, är okej, men så extremt overkligt och inte alls bra. Man kan jämföra harry potter med narnia i sånna fall, haha. Men twilight är så mycket mer än vampyrer och special effekterna. Nej, inget slår den helt enkelt. Kanske New Moon, Eclipse eller breaking dawn ;)

2009-02-21 @ 15:39:07
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: twilightsverige

Okej okej :D

2009-02-21 @ 15:43:27
URL: http://twilightsverige.blogg.se/
Postat av: Molly

Ja, haha.



Jag såg den med fyra kompisar på bio, kanske två, tre veckor efter att den hade haft premiär. Och en utav tjejerna hade sett den och var helt galen i den och kunde inte sluta prata om hur bra den är. Så jag var övertygad om att hon gett oss för stora förväntningar så att vi inte skulle gilla den speciellt mycket. Men efteråt var alla helt kära. Ingen av oss kunde sluta le eller prata om den, haha. Men ingen utav dem är lika "besatta" längre, ahha. Det har svalnart för dem, så nu tycker dem att jag är tjatigt, ahha. Så hoppas min komnpis blir lika fast, så har man någon som är lika galen igen! haha

2009-02-21 @ 15:47:34
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Molly

haha, tack :)



ja verkligen, det måste hon bli. Hon brukar ha ungefär samma filmsmak som mig iallafall, hha. Nej, just nu känns det som om det aldrig någonsin kommer svalna. Speciellt inte nu när dem kommer börja filma igen och snart när det är dags för andra filmen. Då kommer det bara börja om värre än någosin igen, haha



Svarar kanske senare ikväll eller imorgon!

2009-02-21 @ 15:58:16
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Linnea

bra sandra :D du klarade det jobbiga ^^ XD

2009-02-22 @ 13:09:10
URL: http://birthdaygiftproject.blogspot.com
Postat av: Johanna

Men man ser ganska bra ändå :)

2009-02-22 @ 15:34:55
URL: http://jjoohhaannnnaa.bloggagratis.se/
Postat av: Molly

Hon mer eller mindre hatade twilight, haha. snacka om att jag misslyckades totalt. men gud, jag blir nästan irriterad, jag förstår verkligen verkligen inte hur man kan tycka den är dålig! Jag har aldrig hört någon som tycker att den är så dålig, hon måste vara ensam i världen eller något, haah (a) Kom du in på bion? :)

2009-02-22 @ 17:20:43
URL: http://everytiime.blogg.se/
Postat av: Hanna

Super!! Jag har länge velat se Twilight och nu har jag äntligen gjort det! En sak bara, i kyss-scenen i Bellas sovrum så tror jag, eller jag är ganska säker, på att en bit av filmen har försvunnit. För helt plötsligt sitter Bella på sängen och säger något om att Edward inte ska gå eller så, kommer inte ihåg riktigt. Det är också ljusare i rummet, så jag är ganska säker på att en liten bit av filmen är borta.. Hoppas att du läser detta, och fixar det om jag skulle ha rätt!



Hälsningar från en nybliven Twilight-fantast xD

2009-03-03 @ 22:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0