The Wolf Pack

200904212135.jpg

Ja, du ser detta rätt, det är the Wolf pack från New Moon, utan tröjor och i sin film klädsel, äntligen. Eller snarare brist på klädsel...

Bland Wolf Packets jobb krav: förmågan att arbeta halvnakna oavsett vädret i Vancouver, BC, området där filmen har spelats in i flera veckor.

Det är inte trevligt för vargskådisarna, säger direktör Chris Weitz. "Men de har alla gott mod. De dyker upp på plats i dränkande, kallt regn, och jag säger "OK, off med kläderna."


Chris Weitz har avslöjat en intressant detalj om hur skepnadsbytet för varulvarna i New Moon kommer att visas när de förvandlas till vargform. Även om de kommer att ha datorgenererade varelser i samma storlek som hästar, kommer deras riktiga ögon att digitalt klistras på från aktörernas faktiska ögon, för att göra dem så realistiska som möjligt.
Weitz noterar också att vargpacket har umgåtts och knutit en del vänskapsband för att förbereda sina roller. Twilight uppföljaren filmas nu, och mellan tagningarna, tränar vargarna vanligtvis hantlarna, och skivstången, gör armhävningar eller smaskar på biff och stek.
Weitz säger:

De gick igenom "varg camp" tillsammans, och de är i ständig utbildning. Det betalade sig, vänskapsbanden, för dem och umgänget har hjälpt dem att lära känna varandra. De driver på varandra för att bli mer biffiga."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0