Rykte: Ska New Moon och Eclipse filmas samtidigt?

Eclipse Poster


Detta är bara spekulationer, men det kan vara värt att hålla i åtanke när vi ser mer av New Moons scen-uppsättning. Är Eclipse och New Moon-eller åtminstone delar av dem, filmade på samma gång?
En läsare över på TwiCrack skickar in detta -

En av mina bästa killkompisar åkte till LA för att besöka sin mamma över påsk och han hamnad på samma påsk middag med någon som arbetat på Twilight filmen, och som för närvarande arbetar på New Moon.
De talade kort om det och sa att de skulle filma i Italien i slutet av maj. Min vän sa också att besättningsmedlemen sa till honom att de är just nu filmar både 2 och 3: e filmen. Jag frågade min kompis om han menade att de filmar Eclipse direkt när de avslutat New Moon, men han sa att han var säker på att de filmar båda. Det verkar vettigt och det förklarar varför Taylor Lautner var på parkeringen på bildena från Lainey Gossip (Jacob dyker upp på Forks High School i Eclipse och konfronterar Edward).        



Hmm.. vad tycker ni läsare om detta?


Kommentarer
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Det är inte helt omöjligt då Eclipse ska släppas i Juni 2010. Med tanke på att tiden är knappt så låter det logiskt. Jobbigt för skådespelarna och inspleningscrewn men´det låter vettigt!

2009-04-16 @ 14:14:37
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Kinga:

Jo absolut är det lättare som så! Det är mer att det är mer jobb då 2 filmer spelas in samtidigt, att kastas runt från en del av historian till en annan osv. Det lönar juh sig givetsvist i längden!:)



Ja det är väl svårt att uttala sig om man själv inte är skådis heeh!:)



kramis

2009-04-16 @ 14:19:43
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Svar till Kinga:

Haha absoult!:D

2009-04-16 @ 14:31:39
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: n

Kinga,

om dt är sant så är dt ju heeelt underbart! :D då kommer man ju inte behöva vänta alls länge på att Eclipse ska komma ut när man sett New Moon :D

2009-04-16 @ 15:48:56
URL: http://rroligt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0