BREAKING DAWN BLIR FILM!!!!!!!



rapporterar att: 

Med uppföljaren till storsäljande "Twilight", "New Moon", filmandes i denna stund i Vancouver och dess fortsättning, "Eclipse", som redan är djupt inne i planeringsstadiet, berättar en person i produktionslaget för TheWrap att arbetet med den fjärde och sista i serien, "Breaking Dawn", kommer att starta i slutet av våren 2010.

Summit Entertainments talesman Paul Pflug vägrat att bekräfta eller dementera rapporten, och säger bara: "Summit har ingen kommentar till detta rykte just nu."

Planeringen för "Twilight IV" innebär att den storsäljande serien baserad på Stephenie Meyer's populära vampyr drama har kommit att dominera produktionsplanerna för Summit Entertainment.

Det innebär också att de besatta film fansen kan räkna med att frossa i inte mindre än tre full-längds "Twilight" filmer -  från och med november i år till slutet av 2010.

Men en arbetande på Summit, som vill vara anonnym, har sagt att det just nu inte finns någon produktions tidsplan för "Breaking Dawn", och för närvarande inga planer på att filma i Vancouver.

"New Moon" är planerad för release Nov 20, medan "Eclipse" har ett preliminärt release datum i juni 2010. En fjärde film i serien skulle logiskt sett vara planerad för release före utgången av nästa år.

För att läsa hela artikeln, klicka här.


Jag är säker på att vi alla förväntade oss en "Breaking Dawn"-film (även skådespelarna gjorde det), men att höra detta gör det mer verkligt!
Naturligtvis så har Summit inte bekräftat eller dementerat dessa rykten, så det finns ingen som kan säga att det är sant, men låt oss hålla tummarna och hoppas att detta rykte är sant!
Okej, jag älskar sagan och kan knappt vänta för att se filmerna, men jag tror att det skulle vara tråkigt att ha dem alla i slutet av nästa år.



  • Vad tycker du om denna nyhet?
  • Har tidslinjen oroat dig?
  • Skulle du föredra att alla filmerna kommer ut före slutet av nästa år, eller skulle du föredra att dra ut på dem? 
  • Vad har du för förväntningar på filmen?
  • Kommer den kunna hålla sig jämte boken, med tanke på det komplicerade innehållet?


      

Kommentarer
Postat av: C

Sjukt kul att alla filmer är planerade, nu har man verkligen något att se fram emot. Man vill ju helst att alla filmer ska komam så fort som möjligt men om de drar ut på dem så kommer man kunna njuta av en film i taget en längre stund.

2009-04-20 @ 15:16:04
URL: http://challesthlm.blogg.se/
Postat av: n

Kinga,

shiiit vad grymt! asså helt underbart att ha alla filmernas premiärer rullandes efter varandra :D

och tack för en underbar blogg!

2009-04-20 @ 15:27:27
URL: http://rroligt.blogg.se/
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Åh my god! JAAAAAAAAAAA! Det här kommer tat bli så jäääävla bra!

Nää dra ut på det så långt det bara går så vi har Twilight så långt det bara går!:D

Jag tror att de kommer att göra det bästa ur boken in i filmen. Det komme rinte bli lika detaljerad som i boken, då tittar skaran som sagt är yngre än vad som är tillåtet att visas i film av boken. Men har man läst boken vet man djupet i det hela:)

Jag tror att det bli toppen!

2009-04-20 @ 15:48:39
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Vi får hålla tummar och tår för det:D

2009-04-20 @ 16:52:37
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Johanna

Kinga.. ååå vilken härlig nyhet, jag hoppas verkligen att det går nu att alla böcker blir film. för jag älskar Breaking down mest

2009-04-21 @ 11:19:20
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0